ich-zapfe

Maşină de tocat carne - Electric, 550 W, 3 kg/minut carne tocată


Numărul de articol NEW-98959

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Maşină de tocat carne - Electric, 550 W, 3 kg/minut carne tocată

Caracteristici:

  • Maşină de tocat carne electrică cu o putere de 550 W, permite tocarea rapidă a cărnii de vită, pui, curcan, bizon, căprioară și a altor cărnuri. Poate măcina chiar și oase de pui și carne congelată în bucătăria dumneavoastră.
  • O maşină de tocat carne mecanică cu capacitate maximă de 2200 W, motor din cupru pur 100%, putere normală de 550 W (max. 2200 W) și un buncăr de carne supradimensionat de 8,9 x 5,7 x 0,9 inch / 225 x 145 x 24 mm, ce poate continea aproximativ de la 8,8 până la 11 lbs / 4-5 kg de carne preparată pentru tocat. Această maşină de tocat carne poate măcina până la 6,6 lbs / 3 kg de carne pe minut şi poate funcţiona continuu mai mult de 15 minute.
  • Certificată ETL, cu o construcţie din ABS şi oţel inoxidabil, această maşină de tocat carne este 100% sigură pentru alimente.
  • Maşină de tocat carne cu accesorii suplimentare: două lame din oțel inoxidabil 420, două plăci de tăiere de dimensiuni diferite (3/5 mm), o farfurie pentru umplut cârnați, trei tuburi de cârnați de dimensiuni diferite, un set pentru chiftele și o perie pentru curățarea accesoriilor.
  • Toate piesele sunt demontabile pentru curățare. Accesoriile din oțel inoxidabil se curăță direct în mașina de spălat vase, iar celelalte cu o perie de curățat sau o cârpă umedă cu apă și detergentă ușor.

Această maşină de tocat carne electrică este un ajutor de cinci stele pentru prepararea alimentelor. Puteți toca toate tipurile de carne, puteți face cârnați și chifteluțe delicioase de casă, cu ajutorul atașamentelor incluse. Este potrivită pentru diverse aplicaţii în bucătărie, restaurante, magazine alimentare sau companii. De asemenea, este perfectă pentru procesarea rapidă a cărnii de vită, pui, curcan, bizon, căprioară şi a altor cărni în bucătărie. Maşina permite tocarea cărnii în bucătăria dumneavoastră cât mai repede și uşor.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: