ich-zapfe

Robinet, Coloana de dozare pentru dispenser apa - GÖTEBORG, 3 țevi


Numărul de articol NEW-99699

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Robinet, Baterie bucatarie pentru dispenser apa - GÖTEBORG, 3 țevi

Baterie bucatarie GÖTEBORG cu trei tuburi pentru apa rece și carbogazoasă la temperatura camerei este produsul perfect pentru oricine dorește să se bucure de apă bună. Cu această coloană clasică de distribuire puteți alege oricând apa care vă place cel mai mult.

Avantajele coloanei de distribuire:

  • Trei linii separate pentru temperatura camerei, apă rece și apă carbogazoasă
  • Ușor de utilizat și de curățat
  • Durabil și fabricat din materiale robuste

Datorită materialelor sale de înaltă calitate și designului elegant, Baterie bucatarie nu este doar funcțională, ci și atrage ochiul în orice bucătărie, birou sau restaurant.

Baterie bucatarie este foarte ușor de utilizat și de curățat. Extragerea apei devine și mai confortabilă și convenabilă cu robinetul practic de evacuare. În plus, Baterie bucatarie este durabilă și realizată din materiale rezistente pentru a oferi ani de distracție.

Nu contează dacă o preferați rece, carbogazoasă sau la temperatura camerei, Baterie bucatarie este întotdeauna alegerea potrivită. Cu această coloană dozatoare poți alege apa pe care o dorești și să te bucuri de ea cu cea mai bună calitate în orice moment.

Pentru cele mai mari solicitări de apă potabilă, Baterie bucatarie este alegerea perfectă pentru casă, birou sau industria de catering. Faceți-vă astăzi o idee despre calitatea excelentă și multe avantaje ale coloanei de distribuire.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.