ich-zapfe

Tava scurgere, Tava de picurare - cu dus din sticla, inox, 430x245x30mm


Numărul de articol 443821

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Tava scurgere, Tava de picurare - cu dus din sticla, inox, 430x245x30mm

Tava de scurgere din oțel inoxidabil 430x245x30 mm cu duș din sticlă este o componentă indispensabilă pentru orice bar sau restaurant care dispune de un sistem de distribuire profesional, eficient și igienic. Este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și oferă o dimensiune optimă de 430x245x30 mm (dimensiuni exterioare) și 400x220x30 mm (dimensiuni de intrare), ceea ce asigură că apa care picura poate fi colectată rapid și în siguranță.

Beneficiile și caracteristicile dintr-o privire:

  • Calitate superioară și manopera excelentă!
  • Instalare și integrare ușoară în orice sistem de distribuire
  • Duș de sticlă și duză de scurgere incluse - pentru ochelari perfect curați
  • Compatibil cu toate robinetele obișnuite.
  • Durabil și ușor de curățat

Datorită dușului din sticlă și gura de scurgere integrate, puteți fi sigur că paharele dumneavoastră vor fi întotdeauna servite fără germeni și reziduuri și de o calitate excelentă. Gestionarea apei de picurare este optimizată de tava de picurare, deoarece dușul din sticlă se face rapid și eficient, făcând berea să fie o experiență impresionantă pentru oaspeții dvs.

Tava de scurgere din oțel inoxidabil este perfect adaptată nevoilor sistemelor de robinete profesionale și oferă o potrivire optimă pentru robinetele standard. Este durabil și rezistent, precum și ușor de curățat, ceea ce înseamnă că barul sau restaurantul tău va rămâne întotdeauna igienic și investiția ta va merita.

Comanda acum tava de scurgere din otel inoxidabil de 430x245x30 mm cu dus din sticla si iesi in evidenta fata de concurenta cu sistemul tau de distribuire. Creați un mediu în care calitatea și curățenia sunt în centrul atenției și faceți din fiecare proces de atingere o experiență de neuitat pentru oaspeții dvs.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: