ich-zapfe

Saro Saladeta, saladette frigorific - S 900 E, 2 uși


Numărul de articol NEW-12892

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Saro Saladeta, saladette frigorific - S 900 E, 2 uși

Plănuiți să amenajați un bar și aveți nevoie de echipamente care să vă ajute să păstrați și să pregătiți salate? Masa frigorifica pentru salate S-900 E este solutia perfecta care iti va permite sa pastrezi legumele si fructele proaspete si usor de preparat in timpul ritmului rapid de lucru.
  • Materiale de înaltă calitate: Masa frigorifică pentru salate S-900 E este realizată din cele mai bune materiale. Suprafața exterioară este realizată din oțel inoxidabil durabil și elegant, în timp ce suprafața interioară este acoperită cu un polimer alb ușor de curățat. Este denumit în mod obișnuit „ușor de curățat” datorită ușurinței sale de curățare și păstrare curată.
  • 2 usi: Masa frigorifica pentru salate S-900 E este dotata cu 2 usi cu flapdeckel, care faciliteaza accesul in interiorul aparatului si functionarea acestuia.
  • Schneidebrett: Polyethylene-Schneidebrett vă permite să tăiați în mod convenabil legumele și fructele fără a fi nevoie să utilizați un alt dispozitiv.
  • Manevrare și spațiu: Masa frigorifică pentru salate S-900 E oferă multe combinații GN-Behälter. Datorită acestui lucru, aveți libertatea de a stoca produsele în funcție de nevoile dvs. Aparatul permite instalarea a 2x 1/1 + 2x 1/4 GN-Behälter cu o adâncime maximă de 150 mm.
  • Rafturi reglabile: Masa frigorifică pentru salate S-900 E are 2 rafturi reglabile și 2 seturi de rafturi, datorită cărora poți ajusta amenajarea interioară la nevoile tale. Puteți pune containere GN pe rosty, ceea ce vă va face mai ușor să păstrați ordinea.
  • Controlul temperaturii: Masa frigorifică pentru salate S-900 E este echipată cu control digital al temperaturii DIXELL. Puteți ajusta cu ușurință parametrii ideali de refrigerare corespunzători produselor depozitate.
  • Constructie: Masa de racire a salatelor S-900 E are un sistem de refrigerare inchis montat pe trei laturi, care asigura racirea uniforma si eficienta a produselor. Standurile sunt, de asemenea, protejate împotriva coroziunii și datorită sistemului de răcire statică cu ventilator asigură o eficiență de lucru excepțională.
  • Alți parametri tehnici: Masa frigorifică pentru salate S-900 E se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot de 42 dB(A), are dimensiuni exterioare de 903 x 700 x 870-890 mm și cântărește 72 kg. Aparatul functioneaza cu o tensiune de 230 V - 50 Hz - 0,115 kW si foloseste clasa energetica A+.
  • Datorită mesei de răcire a salatei S-900 E, poți fi sigur că produsele tale sunt într-o formă perfectă și vei câștiga timp și libertate în prepararea lor. Acesta este un produs care nu poate lipsi din barul tau.

Număr WEEE 58229827

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: