ich-zapfe

Gata de-plug de răcire unitate, agregat de racire CNS pentru 10 butoaie


Numărul de articol 452552

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Gata de-plug de răcire unitate, agregat de racire CNS pentru 10 butoaie

Dacă sunteți în căutarea unui răcitor de butoi care să asigure băuturile dumneavoastră sunt întotdeauna perfect răcite, atunci această unitate de răcire cu priză este potrivită pentru dvs. Cu un răcitor lateral ranforsat și construcție CNS pentru durabilitate de lungă durată, acest răcitor de butoi este capabil să păstreze până la 10 butoaie la temperatura potrivită, cu o putere puternică de 400 de wați.

Caracteristici cheie:

  • CNS:Construcția CNS și părțile laterale întărite asigură că acest răcitor de butoi este construit pentru a rezista, chiar și în medii comerciale solicitante.
  • 220V/50 Hz:Cu o putere puternică de 400 de wați. motor și - 10° temperatură de evaporare, acest răcitor de butoi este capabil să păstreze până la 10 butoaie perfect răcite.
  • Dimensiune compactă:LxHxD de 672mm x 337mm x 423mm face ca acest butoi să fie mai rece. ușor de depozitat și instalat într-o varietate de locații diferite.
  • Instalare ușoară:Cu dimensiunile decupării/găurilor de 297 mm x 367 mm, acest răcitor de butoi poate fi instalat rapid și ușor în locația la alegerea dvs.
  • Controlat prin termostat:Temperatura controlată termostatic asigură că băuturile dumneavoastră sunt întotdeauna la temperatura perfectă, indiferent de vremea de afară.
  • Afișaj digital:Afișajul digital pentru temperatura setată și reală facilitează monitorizarea și ajustarea setărilor de temperatură pentru butoaiele dvs.
  • Automat. Condens:Evaporarea automată a apei condensate facilitează păstrarea curată a acestui butoi rece, asigurându-se că băuturile tale au întotdeauna un gust proaspăt.
  • Ușoare:La doar 35 kg, aceasta răcitoare de butoi este ușor de mutat și transportat după cum este necesar.

Acest agregat de racire pentru 10 butoaie este ideal pentru baruri, restaurante și alte unități comerciale. Cu construcția CNS de înaltă calitate, motorul puternic și afișajul digital ușor de utilizat, puteți menține băuturile dumneavoastră la temperatura perfectă cu un efort minim.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: