ich-zapfe

Clemă furtun - 1 ureche pentru NW 4 mm, zincat, 100 buc


Numărul de articol 452610

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Clemă furtun - 1 ureche pentru NW 4 mm, zincat, 100 buc

Caracteristici

  • Suprafață solidă, galvanizată, rezistentă la diverse substanțe
  • Ideal pentru furtunuri cu lățimea de la 8 mm până la 10 mm
  • Instalare rapidă și ușoară datorită unui singur ochi
  • Design discret care se potrivește perfect în orice sistem

Căutați o soluție fiabilă pentru conectarea furtunurilor atunci când lucrați într-un restaurant sau bar? În acest caz, merită să aruncați o privire la o clemă de furtun NW4mm galvanizată cu 1 ochi. Datorită suprafeței sale solide, galvanizate și manevrării ușoare, este alegerea perfectă pentru furtunuri cu lățime de la 8 mm la 10 mm.

Durabilitate și fiabilitate

Cineaua de prindere asigură durabilitate pe termen lung și siguranță în utilizare, chiar și în timpul utilizării intensive. Aceasta înseamnă că vă puteți baza complet pe conexiuni sigure ale furtunurilor, iar clema solidă nu se va deforma.

Instalare rapidă și simplă

Un mâner garantează o operare ușoară. Asamblarea rapidă și simplă economisește mult timp și efort în timpul instalării. Conexiunile sigure și stabile ale furtunului nu necesită cunoștințe profesionale sau echipamente specializate.

Universal

Cu posibilitatea de a utiliza furtunuri cu lățimea de la 8 mm la 10 mm, o clemă cu un singur ochi pentru furtun galvanizat NW4 mm va fi întotdeauna alegerea potrivită. Indiferent de ce fel de furtun este, universalitatea produsului îl face util în multe situații.

Securitate și fiabilitate

Colera de furtun asigură durabilitate și fiabilitate și asigură siguranța conexiunilor de furtun. Rezistent la diverse substanțe, construcția solidă a clemei protejează conexiunile împotriva deteriorării și scurgerilor.

Ajustare ușoară

Datorită mecanismului simplu de prindere, racordul furtunului poate fi deconectat sau mutat ușor și rapid. Reglarea ușoară a lungimii clemei de furtun permite controlul total asupra fluxului de substanțe din interiorul furtunului.

Economie și economie de timp

Colera de furtun este o soluție economică pentru afacerea dvs. Economisiți timp și bani, deoarece clemele cu un design minimalist reprezintă o alternativă mult mai ieftină la sistemele complicate de conectare a furtunurilor.

Posibilitati de aplicare

Colera de furtun poate fi folosită în multe locuri unde sunt necesare conexiuni sigure și stabile pentru furtun - nu numai în catering și baruri, ci și în industria alimentară, agricultură, auto și construcții.

Alegere simplă

Alegeți acum o clemă de furtun durabilă și solidă cu 1 ochi pentru diametrul galvanizat NW4mm și faceți conexiunile furtunului mai sigure și mai eficiente. Comanda acum și ai încredere într-un produs care nu numai că va satisface așteptările tale, dar le va depăși.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: