ich-zapfe

Wessamat Mașină de făcut gheață, Masina cuburi gheata - Combi-Line W 80 ECL - Mașină comercială de mare volum pentru cuburi și gheață pisată (80 kg/24ore)


Numărul de articol NEW-6841

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Wessamat Mașină de făcut gheață, Masina cuburi gheata, Aparat de făcut gheață - Combi-Line W 80 ECL - Mașină comercială de mare volum pentru cuburi și gheață pisată (80 kg/24ore)

Te-ai săturat să nu rămâi fără gheață în timpul orelor tale cele mai aglomerate? Te chinui să ții pasul cu cerințele clienților tăi în sezonul de vârf? Nu căutați mai departe decât mașina de gheață Wessamat Combi-Line W 80 ECL – soluția supremă pentru toate nevoile dvs. de producere a gheții.

Cele mai bune caracteristici All într-o singură mașină mică

  • Obțineți cuburi de gheață limpede sub formă de conuri de gheață goale sau gheață zdrobită răcită cu aer, toate într-un singur dispozitiv.
  • Nu vă mai faceți griji că rămâneți fără gheață atunci când aveți cea mai mare nevoie – această mașină puternică poate produce până la 80 kg de gheață pe zi.
  • Containerul mare de depozitare, cu o capacitate de 67 kg, asigură alimentarea continuă cu gheață, astfel încât nu trebuie să încetați să vă serviți clienții.
  • Având o dimensiune compactă de (înălțime/lățime/profundă: 1.777/715/605 mm), această mașină se poate încadra în orice bucătărie comercială, bar sau restaurant, economisind spațiu prețios.
  • Consumul redus de energie de numai 0,75 KW înseamnă facturi mai mici la energie și un mediu mai durabil.
  • Mașina este ușor de instalat și vine cu un timp de livrare rapid și fiabil de doar 1-2 săptămâni.

Cu mașina de gheață Wessamat Combi-Line W 80 ECL, vă puteți servi în sfârșit clienții cu ușurință, știind că aveți la dispoziție o mașină puternică și de încredere.

Perfect pentru orice ocazie

  • Găzduiți un eveniment sau o adunare mare? Nicio problemă – această mașină poate satisface chiar și cele mai exigente nevoi.
  • Fie că serviți băuturi răcoritoare sau cocktailuri, acest aparat oferă gheață de cea mai înaltă calitate, asigurând gustul perfect și experiența de răcire de fiecare dată.
  • Conceput având în vedere gastronomia modernă, acest dispozitiv este răspunsul la toate nevoile dvs. de a face gheață.
  • Comandând acum, le puteți oferi oaspeților o experiență înghețată de neuitat, asigurându-vă totodată că compania dumneavoastră funcționează fără probleme și eficient.
  • Nu vă mulțumiți cu mai puțin – alegeți mașina de gheață Wessamat Combi-Line W 80 ECL și experimentați astăzi viitorul producției de gheață!

Comandați acum și experimentați beneficiile unei mașini avansate din punct de vedere tehnologic, care vă va menține clienții fericiți și afacerea dvs. prosperă. Mașina de gheață Wessamat Combi-Line W 80 ECL – singura mașină de gheață de care veți avea nevoie vreodată.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: