ich-zapfe

Wessamat Mașină de făcut gheață, Masina cuburi gheata - Combi-Line W 120 ECL - Mașină comercială de mare capacitate pentru cuburi și gheață pisată (126 kg/24ore)


Numărul de articol NEW-6842

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Wessamat Mașină de făcut gheață, Masina cuburi gheata, Aparat de făcut gheață - Combi-Line W 120 ECL - Mașină comercială de mare capacitate pentru cuburi și gheață pisată (126 kg/24ore)

Căutați o mașină de gheață de încredere pentru restaurantul sau barul dvs.? Wessamat Combi-Line W 120 ECL este alegerea perfectă! Cu un design compact, această mașină este ușor de instalat și se potrivește în orice mediu. Este capabil să producă cantități mari atât de cuburi de gheață limpede, cât și de gheață pisată răcită cu aer.

Caracteristici:

  • Compact și puternic
  • Produce cuburi de gheață limpede și gheață mărunțită răcită cu aer
  • Producție mare de 126 kg/zi
  • capacitate de alimentare 130 kg
  • Necesită doar 1,08 KW de putere
  • Igienic și reduce riscul de rănire
  • Ușor de curățat și întreținut
  • Timp de producție rapid
  • Excelent pentru aplicații de catering și bar
  • Perfect pentru a amesteca cocktail-uri sau pentru a servi apă și băuturi răcoritoare

Wessamat Combi-Line W 120 ECL este un must-have pentru orice bar sau restaurant. Nu numai că este puternic și compact, dar oferă și avantaje imbatabile. Pentru început, puteți produce atât cuburi de gheață limpede, cât și gheață pisată răcită cu aer, făcându-l ideal pentru diverse aplicații.

Această mașină de gheață nu este doar de mare capacitate, ci și foarte eficientă, producând până la 126 kg de gheață în 24 de ore. Are o capacitate mare de alimentare de 130 kg, astfel încât să fii sigur că nu vei rămâne niciodată fără gheață în orele de vârf.

În ciuda puterii sale impresionante, această mașină este foarte eficientă din punct de vedere energetic, necesitând doar 1,08 KW de putere. Aceasta înseamnă că puteți menține costurile de producție scăzute și puteți economisi bani pe termen lung.

Un alt avantaj al Wessamat Combi-Line W 120 ECL este că produce cuburi de gheață igienice, cu o suprafață netedă. Acest lucru reduce riscul de rănire a clienților și oferă o experiență de băut mai plăcută. Aparatul este, de asemenea, foarte ușor de curățat și întreținut, făcându-l perfect pentru mediile aglomerate.

Cu Wessamat Combi-Line W 120 ECL, producerea de cuburi de gheață și gheață pisată este rapidă și fără probleme. Puteți schimba oricând tipurile de gheață pentru a satisface nevoile clienților dvs., fie că este vorba de amestecarea cocktail-urilor sau de servire a apei și băuturi răcoritoare.

În rezumat, Wessamat Combi-Line W 120 ECL este mașina de gheață perfectă pentru orice restaurant sau bar. Este compact, eficient și produce cantități mari de cuburi de gheață de înaltă calitate și gheață pisată. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că rămâneți fără gheață din nou!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: